Ademcoaching

Ben je op zoek naar:

  • een hoger bewustzijn
  • meer leven in het hier en nu
  • verbinding met je ware zelf
  • diepe ontspanning en emotionele balans
  • een toename van vitaliteit en levensenergie

Ademcoaching is als het ware een therapeutische reset van vastgezette emoties en patronen in je lichaam en geest. We duiken wat dieper in je onderbewustzijn om overtuigingen en patronen die je niet langer dienen los te laten. Onverwerkte emoties worden doorleeft en krijgen een plek.
Wanneer je gespannen of gestrest bent adem je vaak hoog en/of snel. Dit heeft effect op je energieniveau. Het is daarom ontzettend belangrijk dat je leert om weer goed in je buik te ademen, zeker als je nu veel spanning in je lijf ervaart.

Een ademsessie ‘reset’ je systeem waardoor je onbewust weer in je buik gaat ademen.

Wat doe je tijdens een ademsessie?

In een voorgesprek verkennen we wat er op dit moment speelt in jouw leven. En waarvoor je wilt ademen. Daarna start de ademsessie met de bewust verbonden ademhaling (transformational breath). Jouw adem is leidend. Ik begeleid met muziek, mijn stem en aanraking van drukpunten.

Door deze activerende manier van ademen kan jouw ademsysteem zich weer openen. Door middel van ademcoaching breng je de adem in beweging, raakt aan en laat ervaren wat er van binnen leeft. Vastgezette spanning stroomt door, zodat emotionele blokkades kunnen integreren. Het enige wat jij hoeft te doen is toestaan. Bereid zijn te voelen wat er vanbinnen leeft.

Herstel je ademsysteem

Als je regelmatig verbonden ademt, kan je natuurlijke ademsysteem zich herstellen. De grandioze ruimte die jouw adem biedt komt weer beschikbaar. Je gaat ervaren dat je door onprettige momenten heen kan ademen. In alle zachtheid. Zodat ze steeds minder grip op je hebben. Meer levendigheid, vreugde en energie zijn het gevolg.

Review:

Wat een bijzondere ervaring had ik tijdens mijn ademsessie. Nog niet eerder had ik een ademcoaching sessie gehad. Tijdens het ademen voel je de veranderingen die optreden in je lichaam en voel je letterlijk de energie door je lichaam stromen. Echt verbinding gevoeld met mezelf waarbij emoties en dankbaarheid voorbij kwamen.