Ademcoaching

Ben je op zoek naar:

  • Verbinding met je authentieke zelf en jouw waarheid
  • Een diepe ontspanning en emotionele balans
  • Het zelfhelende vermogen van je lichaam
  • Het contact met je grenzen, behoeften en verlangens ervaren
  • Meer vitaliteit en energie
  • Meer leven in het hier en nu

Dan is integratieve adem coaching iets voor jou. Het is een bijzonder effectieve helingsmethode, met veel ruimte voor jouw persoonlijk proces. Een ademsessie werkt door op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Je maakt een reis naar binnen en gaat voelen en ervaren in plaats van denken.

Een hoge oppervlakkige adem, het vastzetten van de adem of niet voluit ademen is voor velen herkenbaar. We kiezen er soms onbewust voor om minimaal te ademen. Onverwerkte emoties, stress, trauma, angst, bepaalde denk- of gedragspatronen en overtuigingen kunnen hier ten grondslag aan liggen.

Wat doe je tijdens een ademsessie?

Een ademsessie bestaat uit drie fases: een voorgesprek, het bewust verbonden ademen en de integratiefase. Een eerste sessie zal tussen de anderhalf tot twee uur duren. De sessies erna zullen anderhalf uur duren. In het voorgesprek onderzoeken we samen wat er speelt en waar jouw verlangens en behoeftes liggen. En waarvoor je wilt ademen. Tijdens de ademsessie lig je op een zacht matras en ga je bewust verbonden ademen. Ik begeleid je om naar dit adempatroon te komen. Verder zal ik begeleiden met instructies, affirmaties, aanrakingen en ondersteunende muziek om jouw adempatroon verder uit te nodigen om te openen en verruimen. Hierna volgt de integratiefase. Je kunt in alle rust navoelen, je systeem zal vanzelf integreren wat er in jou in beweging is gebracht.

Door deze activerende manier van ademen kan jouw ademsysteem zich weer openen. Adem brengt in beweging, raakt aan en laat ervaren wat er van binnen leeft. Vastgezette spanning stroomt door, zodat emotionele blokkades kunnen integreren. Het enige wat jij hoeft te doen is toestaan. Bereid zijn te voelen wat er vanbinnen leeft.

Herstel ademsysteem

Als je regelmatig verbonden ademt, kan de adem weer voluit en vrij stromen. Dit creëert weer ruimte en ontspanning in het lichaam en adempatroon. Maar ook ruimte in het hoofd en in het hart. Er ontstaat een groter gevoel van vrijheid en vertrouwen. De grandioze ruimte die jouw adem biedt komt weer beschikbaar. Je zult merken dat je meer aanwezig bent in het hier en nu. Het brengt inzicht, helderheid en diep contact met jezelf. Bovendien wordt het zelfhelende vermogen van je lichaam gestimuleerd. Hierdoor kun je meer energie en vitaliteit ervaren. In alle zachtheid

Tarief

Een ademsessie van 1,5 uur kost 90 euro Een eerste sessie zal tussen de anderhalf tot twee uur duren. De eventuele sessies erna zullen anderhalf uur duren.

Review

Wat een bijzondere ervaring had ik tijdens mijn ademsessie. Nog niet eerder had ik een ademcoaching sessie gehad. Tijdens het ademen voel je de veranderingen die optreden in je lichaam en voel je letterlijk de energie door je lichaam stromen. Echt verbinding gevoeld met mezelf waarbij emoties en dankbaarheid voorbij kwamen.